Sign In | Join Free | My polstate.com
polstate.com
HENAN CHENG ZHI JIN KAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD
HENAN CHENG ZHI JIN KAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD
Home > Inflatable Jumping Castle >

Professional Football Soccer Bounce House Jumpy House For Adults

HENAN CHENG ZHI JIN KAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD
Trust Seal
Verified Supplier
Credit Check
Supplier Assessment

Professional Football Soccer Bounce House Jumpy House For Adults

Brand Name : CZJK
Model Number : TP-066
Certification : CE/EN71/UL/SGS
Place of Origin : china
MOQ : 1
Price : negotiable
Payment Terms : L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Supply Ability : 95 piece / month
Delivery Time : 15-25 Days
Packaging Details : 1. Use custom-made 0.55mm PVC bags for overall packaging. The bags are dust-proof, waterproof and mop-proof, which can fully protect the products and facilitate product storage.PVC bags can be customized as required. 2.The blower matched with the product i
Size : 5Mx 4M x 4M (16*13*13ft)or customize
shipping : by sea by air
Warrenty : 1~3 years
Accessory : Blower, Maintenance Package,repair kit
Including : BLower Maintenance Kit
Workmanship : Double Suture and Four Suture Suture Technology
product name : football soccer jumping bouncer inflatable bounce house combo
Contact Now

football soccer jumping bouncer inflatable bounce house combo football soccer jumping bouncer inflatable bounce house combo

Our service
We provide the service customized for customized for customer. Ensure that use of high
quality material. We offer 24 months warranty. Our team keep 24 hours online service and multilanguage support sent service tools with products. Onestop logistics and quickly through customs.
Question 1. Can print with custom logo?
Answer: Yes, please provide your logo to us for printing.

Question 2. How do you pack the products?
Answer: We pack the products in strong PVC bag, or customize according to your
requirement.

Question 3. What kind of shipping term do you accept?
Answer: We can send it by air, by sea, by express.

Question 4. Does factory pass any certificates?
Answer: We have been certificated by ce, astm, tuv, sgs, en71 etc.

Question 5. Can you accept Small order quantity?
Answer: Yes, 1pc is also ok

Question 6. What color can I choose?
Answer: Blue, orange, red, yellow, green, purple etc. Any color is ok.

Question 7. How can we trust you?
Answer: We are original manufacturer in this field for more than 10 years, has been VIP
member of alibaba for 7 years, we attend every IAAPA, EAS, asia IAAPA, DEAL exhibition,
customers give us good feedback.

Question 8. How about your quality?
Answer: All materials have been tested before production, we use best material. Double
stitched and precise sewing, computer design and computer cutting, we have professional QC department to test the quality before delivery to ensure high quality.

football soccer jumping bouncer inflatable bounce house combo football soccer jumping bouncer inflatable bounce house combo
football soccer jumping bouncer inflatable bounce house combo football soccer jumping bouncer inflatable bounce house combo
We are able to reply you within 1 hour (monday to friday),
and reply you within 12 hours(weekend)

If you order a number of the product,
we'll give you the most favourable discount.

Welcome to contact with us!

football soccer jumping bouncer inflatable bounce house combo football soccer jumping bouncer inflatable bounce house combo

name:football soccer jumping bouncer inflatable bounce house combo
Material:0.55mm PVC
Place of Origin:Zhengzhou, Henan, China
Brand Name:CZJK
Model Number:TP-066
Color:As picture
Size:5*5*4M (16*16*13ft) or customization
Delivery:15-25 days
Warrenty:1~3 years
Accessory:Blower, Maintenance Package,repair kit
Painting:Support customization
Workmanship:Double Suture and Four Suture Suture Technology
Packing:Products are packed in PVC bags and blowers are packed in cartons.
MOQ:1

football soccer jumping bouncer inflatable bounce house combo football soccer jumping bouncer inflatable bounce house combo



Product Tags:

jumping blow up castle

      

bouncy jumping castles

      
China Customized Inflatable Bumper Ball Game Bubble Adult Grass CE supplier

Professional Football Soccer Bounce House Jumpy House For Adults Images

Inquiry Cart 0
Send your message to this supplier
 
From:
To: HENAN CHENG ZHI JIN KAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD
Subject:
Message:
Characters Remaining: (0/3000)